Diagnose(s)

Vier

Vier stempels kreeg ik. En eerlijk? Ik ben nog nooit zo blij geweest met deze ‘stempels’. Eindelijk een bevestiging dat er iets met me aan de hand was. Dit betekende dat er iets was om aan te werken (of iets om de leren accepteren en om te leren er mee om te gaan).

De verkregen stempels waren:

  • (Randje) Burnout
  • (Zware) depressie
  • Vermijdende persoonlijkheidsstoornis
  • Dwangmatige persoonlijkheidsstoornis

Na even tijd gekregen te hebben om dit te verwerken zijn we hiermee aan de slag gegaan. De grootste uitdaging was op dat moment zorgen dat ik niet zou uitvallen op mijn werk. Met name de werksituatie met betrekking tot mijn leidinggevende leverde een hoop gespreksstof op. Ik kreeg gelukkig dan ook een heleboel tips en leerde anders naar de situatie kijken.

Helaas konden alle gesprekken er niet voor zorgen dat ik toch uit zou vallen. Eind mei 2019 meldde ik met ziek (om vervolgens nooit meer terug te keren in het ziekenhuis).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: